Spøgelsegåvæk.dk
v/ Trine Kellmann & Erling Nielsen

Kontakt os her

Sådan foregår det

Hvis vi afhjælper jer via telefon eller ved et besøg med jeres åndelige forstyrrelser er måden som vi gør det på følgende:

Vi går rundt i huset fra rum til rum, hvor vi modtager beskeder, følelser og fornemmelser fra den åndelige verden. Derved vil vi kunne fortælle dig præsist hvem vi møder, hvorfor de er der samt vi vil kunne beskrive personerne, så du kan se, om det er nogen, du kender. Vi kan derved sammen beslutte om vi skal sende dem videre over i lyset, så du vil få ro og velvære i dit hjem. Vi vil afslutte sceancen med at lukke huset og beboerne i huset ned med lys og healing. Dette gælder for både kontakt via telefon eller ved besøg.

Vi garanterer fuld diskretion.

Vores priser

Telefonisk konsultation for afhjælpning af problem ved Erling Nielsen, varighed 1-2 timer.

Pris kr. 400 

Fysisk konsultation/besøg for afhjælpning af problem vil være med både Trine Kellmann og Erling Nielsen. Konsulationen tager mellem 1-3 timer.  Vi kører kun ud i Jylland og Fyn

Pris kr. 1.500 + benzin 


Vores Kontakt Informationer

  • Trine Kellmann & Erling Nielsen, medier
  • I kan kontakte os via web-formularen nederst på siden eller via email til 
  • I kan også følge os på vores Facebook side "Spøgelsegåvæk" for yderligere dialoger og korrespondance i gruppen med 3500 medlemmer.

I er altid velkommen til at kontakte os enten på web formularen nedenfor eller mobil / e-mail. Jeres henvendelse vil være uforpligtende.

Vi er bosiddende i Sønderborg.

Betingelser for telefonisk og personligt husrens

  1. Efter aflagt besøg og 8 dage frem, er I velkommen til at tage kontakt til os, hvis der mod forventning skulle være spørgsmål til jeres husrens
  2. Efter 14 dage, hvis vi ikke har hørt fra jer, laver vi et service kald, om alt er iorden.
  3. Efter 30 dage er jeres sag lukket, og der vil ikke længere kunne ydes ekstra support

Skriv til os her

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk